• Lila műszempilla V1

Dreamlashes színes műszempillák

A Dreamlashes kiváló minőségű, pigmentált koreai PBT szálakból készített színes műszempillák rendkívül széles és folyamatosan bővülő színválasztékban érhetőek el. A tálcákat, a fekete műszempilláinkhoz hasonlóan, későn elvékonyodó, szorosan rakott, dús pillasor jellemzi. A gondosan összeállított 16 és 22 soros kiszerelések több ívben, mix méretben állnak rendelkezésre. Műszempilláink tervezésénél az élénk színek mellett a legfőbb szempont a gyors és könnyű fanolás volt. Bármilyen extrém színben is gondolkozol, a Dreamlashes széles színválasztékában biztosan megtalálod a tökéletes árnyalatot.

Dreamlashes színes műszempillák specifikációi:

– A Dreamlashes színes műszempillák minden szükséges alap színben (fekete, pink, lila, bordó, sárga, narancs), azok világos és sötét árnyalataiban, valamint többféle neon színben (neonzöld, neonpink, neonkék, neonnarancs) is elérhető.
– A műszempillák alja fóliával bevont, így könnyen áthelyezhető, nem szakad, nem tépődik, nem hagy nyomot a palettán.
– A kézzel készített sorok telítettsége és a hibásszál mentesség fokozottan ellenőrzött, a méretek és ívek egységesek és pontosak.
– A színes műszempillák átlátszó és narancssárga ragasztócsíkkal készültek.
– A ragasztócsík 8 mm-es hosszúságig 2 mm széles, 9 mm-es hosszúságtól 3 mm széles.
– 16 és 22 soros, rendkívül gazdaságos kiszerelések.
– A színes műszempillák vastagsága: 0.07 mm
– A rendelkezésre álló ívek: C, CC, D, L, L2, L120, M
– 16 soros mix tálca méretek: 6-12: 1x6mm, 2x7mm, 3x8mm, 3x9mm, 3x10mm, 2x11mm, 2x12mm
– 22 soros mix tálca méretek: 5-13: 1x5mm, 2x6mm, 2x7mm, 3x8mm, 4x9mm, 4x10mm, 3x11mm, 2x12mm, 1x13mm
– A rendelkezésre álló színeket, és a különböző színekhez tartozó íveket folyamatosan bővítjük.

Hogyan válassz színt a vendégednek/modellednek?

A szettek színének és színkombinációjának kiválasztásakor konkrét szabályokról nem lehet beszélni, hiszen nagyon sok mindenen múlik, hogy mi fog jól állni a vendégednek, néhány irányelvet azonban mindenképpen érdemes lehet szem előtt tartanod:

– Vedd figyelembe a modelled évszak típusát! A modelledet/vendégedet a hajszíne, szempilla színe, bőr színe, szem színe alapján évszaktípusba lehet sorolni. Minden típusnak megvannak a saját, kiemelt színei, amik kimondottan előnyösen fognak rajta mutatni. Ezek a típusok és színek nem csak a műszempilla esetén, de az öltözködésben is érvényesek lesznek.
– Vizsgáld meg a vendéged egyéni stílusát! Ha a vendéged szereti a merész és extra megjelenést, akkor ki lehet az élénkebb és szokatlanabb színeket is próbálni, azokat kombinálni.
– Ha a vendég rendszeresen sminkeli a szemét, akkor érdemes megkérdezni, hogy milyen színeket használ és a színes műszempillát összehangolni a hétköznapi sminkjével.
– Válassz az évszaknak megfelelően színt! Ősszel ajánlottabb sötétebb árnyalatokat előnyben részesíteni (bordó, narancs, sötétzöld), a téli hónapok közkedvelt színei a kékes, ezüstös árnyalatok, valamint a fehér, tavasszal használhatsz melegebb színeket, még nyáron az élénkebb színek lesznek a divatosak (pl. neonzöld, neonpink, neonnarancs, neonkék), főleg a fesztiválszezon idején.
– Ha úgy érzed, hogy a vendéged által választott szín vagy árnyalat semmiképpen nem állna jól neki mindenképpen tudasd vele, és a fenti irányelvek alapján javasolj neki más alternatívát.
– Ha versenyre készülsz, ajánlott több színt is kombinálni, hogy még látványosabb szetteket építhess, ami akár plusz pontokat is jelenthet a pontozáskor.

Milyen műszempilla ragasztóval dolgozz színes szettek esetén?

Színes műszempillát mindig átlátszó, vagy átlátszóra száradó műszempilla ragasztóval építs. A Dreamlashes Ice műszempilla ragasztót kimondottan színes műszempillákhoz javasoljuk. Ha UV technikával dolgozol, akkor a Dreamlashes UV műszempilla ragasztó lesz a tökéletes választás.