Dreamlashes ombre műszempillák

A Dreamlashes kiváló minőségű, pigmentált koreai PBT szálakból készített ombre, színátmenetes műszempillák rendkívül széles választéka folyamatosan bővül. A tálcákat, a fekete műszempilláinkhoz hasonlóan, későn elvékonyodó, szorosan rakott, dús pillasor jellemzi. A gondosan összeállított 16 és 22 soros kiszerelések több ívben, mix méretben állnak rendelkezésre. Műszempilláink tervezésénél az élénk színek mellett a legfőbb szempont a gyors és könnyű fanolás volt. Bármilyen extrém színátmenetben is gondolkozol, a Dreamlashes széles ombre választékában biztosan megtalálod a tökélétes kombinációt.

Dreamlashes ombre műszempillák specifikációi:

– A Dreamlashes ombre műszempillák a legtöbbször használt fekete kombinációkban (fekete-zöld, fekete-kék, fekete-lila), valamint több extrémebb színátmenetben is elérhető.
– A műszempillák alja fóliával bevont, így könnyen áthelyezhető, nem szakad, nem tépődik, nem hagy nyomot a palettán.
– A kézzel készített sorok telítettsége és a hibásszál mentesség fokozottan ellenőrzött, a méretek és ívek egységesek és pontosak.
– Az ombre műszempillák átlátszó és narancssárga ragasztócsíkkal készültek.
– A ragasztócsík 8 mm-es hosszúságig 2 mm széles, 9 mm-es hosszúságtól 3 mm széles.
– 16 és 22 soros, rendkívül gazdaságos kiszerelések.
– Az ombre műszempilláink vastagsága: 0.07 mm
– A rendelkezésre álló ívek: C, CC, D, L, L2, L120, M
– 16 soros mix tálca méretek: 6-12: 1x6mm, 2x7mm, 3x8mm, 3x9mm, 3x10mm, 2x11mm, 2x12mm
– 22 soros mix tálca méretek: 5-13: 1x5mm, 2x6mm, 2x7mm, 3x8mm, 4x9mm, 4x10mm, 3x11mm, 2x12mm, 1x13mm
– A rendelkezésre álló színátmeneteket, és a különböző átmentekhez tartozó íveket folyamatosan bővítjük.

Hogyan válassz ombre műszempillát a vendégednek/modellednek?

A szettek színének és színkombinációjának kiválasztásakor konkrét szabályokról nem lehet beszélni, hiszen nagyon sok mindenen múlik, hogy mi fog jól állni a vendégednek, néhány irányelvet azonban mindenképpen érdemes lehet szem előtt tartanod:

– Vedd figyelembe a modelled évszak típusát! A modelledet/vendégedet a hajszíne, szempilla színe, bőr színe, szem színe alapján évszaktípusba lehet sorolni. Minden típusnak megvannak a saját, kiemelt színei, amik kimondottan előnyösen fognak rajta mutatni. Ezek a típusok és színek nem csak a műszempilla esetén, de az öltözködésben is érvényesek lesznek.
– Vizsgáld meg a vendéged egyéni stílusát! Ha a vendéged szereti a merész és extra megjelenést, akkor ki lehet az élénkebb és szokatlanabb színeket is próbálni, azokat kombinálni.
– Ha a vendég rendszeresen sminkeli a szemét, akkor érdemes megkérdezni, hogy milyen színeket használ és a színes műszempillát összehangolni a hétköznapi sminkjével.
– Válassz az évszaknak megfelelően színeket! Ősszel ajánlottabb sötétebb árnyalatokat előnyben részesíteni (pl. sötétzöld-zöld ombre), a téli hónapok közkedvelt színei a kékes, ezüstös árnyalatok (pl. ombre jég-kék, ombre jég-lila), valamint a fehér, tavasszal használhatsz melegebb színeket, még nyáron az élénkebb színek lesznek a divatosak (pl. ombre citrom-zöld), főleg a fesztiválszezon idején.
– Ha úgy érzed, hogy a vendéged által választott szín vagy árnyalat semmiképpen nem állna jól neki mindenképpen tudasd vele, és a fenti irányelvek alapján javasolj neki más alternatívát.

Milyen ragasztóval dolgozz ombre szettek esetén?

Fekete ombre színátmenetes műszempillához bármilyen Dreamlashes ragasztó megfelelő lehet, egyéb ombre műszempilláinkat átlátszó, vagy átlátszóra száradó műszempilla ragasztóval építs. A Dreamlashes Ice átlátszó műszempilla ragasztót kimondottan színes műszempillákhoz javasoljuk. Ha UV technikával dolgozol, akkor a Dreamlashes UV műszempilla ragasztó lesz a tökéletes választás.