• Ice műszempilla ragasztó (színtelen)Ice műszempilla ragasztó (színtelen)

Dreamlashes műszempilla ragasztók

A szempilla stylistok egyik legfontosabb kiegészítői a műszempilla ragasztók. Egy kiváló szempilla ragasztó lényegesen le tudja rövidíteni egy-egy szett felépítését és ki tudja tolni annak tartósságát, még egy rosszul kiválasztott ragasztó sok kellemetlenséget tud okozni a szakembernek.

Hogyan válaszd ki magadnak a megfelelő műszempilla ragasztót?

 1. Vizsgáld meg a szalonod adottságait!

  Minden szalonban más környezeti hatások, páratartalom, hőmérséklet uralkodik. Első körben ezeket az adottságokat egy egyszerű pára és hőmérő segítségével ellenőrizni kell a szakembernek, hogy a megfelelő ragasztót ki tudja választani. Ezek az adottságok legtöbbször nem állandók, így érdemes lehet legalább kétfajta ragasztót tartani. A műszempilla ragasztók összetevői alapján rendelkeznek egy alap kötési idővel, amit a szalonban uralkodó pára és hőmérséklet tovább befolyásolhat. A kötési sebességet a szempilla stylist gyorsítani tudja Superbonder&Speedup segítségével, valamint a környezeti hatások befolyásolásával (párátlanító vagy klíma használatával).

 2. Válassz műszempilla ragasztót a gyorsaságodhoz!

  A profibb, tapasztaltabb szakemberek általában a gyorsabb ragasztókat, még a kezdő szempilla stylistok a lassabb ragasztókat részesítik előnyben. Az, hogy kinek mi a kényelmes munkatempója teljesen egyedi, a ragasztó kiválasztásakor ezt azonban érdemes figyelembe venni.

 3. Dreamlashes műszempilla ragasztók tartóssága

  A Dreamlashes műszempilla ragasztókat úgy fejlesztettük ki, hogy a tartósság ne lehessen kérdés. A környezeti hatásokhoz megfelelően kiválasztott, helyesen alkalmazott Dreamlashes műszempilla ragasztó tartósság szempontjából minden esetben jó választás lesz és a vendégeid imádni fogják a munkádat. Természetesen mindig lesznek problémás vendégek, akiknek a műszempilla ragasztók kevésbé tartanak, azonban az ő arányukat lényegesen le tudod a megfelelő ragasztóhasználattal csökkenteni.

 4. Szeretsz színes műszempillákat építeni?

  Színes műszempillákhoz átlátszó vagy átlátszóra száradó műszempilla ragasztót érdemes választanod. A Dreamlashes Ice műszempilla ragasztó, valamint a Dreamlashes Sky műszempilla ragasztó színes szettekhez kiváló választás lehet, de természetesen fekete szempillák építésekor is jól használhatók.

 5. Másoknál is bevált a szempilla ragasztó?

  Az egyik legjobb módja a megfelelő ragasztó kiválasztásának a nevesebb szakemberek megkeresése a témában. Mit használnak a profik? Olvasd el a vásárlói véleményeket! Nézd meg a márka instagram oldalát, hogy találsz-e a műszempilla ragasztóval készített szettekről 3-4 hetes képeket! Kérdezz utána a ragasztónak műszempillás csoportokban! A legkedveltebb és sokak által legjobbnak értékelt ragasztóink a Carbon és Shadow.

 6. UV, LED technológiát használsz?

  Az UV technológia a legújabb csoda a műszempillaépítés világában. Aki a technológiát megfelelő UV, LED lámpával és kiváló UV ragasztóval próbálja ki, az általában egyből megszereti. A Dramlashes UV, LED ragasztó a legújabb műszempilla ragasztónk, amit allergiás vendégek esetén is bátran tudunk ajánlani (azonban nem minden allergiás vendég esetén jelent megoldást). Nagy előnye, hogy a szalonban uralkodó környezet nincs rá hatással, a kötéshez csak az UV lámpa fénye szükséges. Átlátszó, tehát színes szettekhez is kiváló választás.

Hogyan tároljuk, meddig használhatóak a műszempilla ragasztók?

– A műszempilla ragasztókat a hosszú felhasználhatóság érdekében a felbontás napjáig ajánlott hűtőben vagy fagyasztóban tárolni. Ragasztóink alap esetben bontatlan állapotban 1 évig, felbontást követően pedig 1-2 hónapig (UV ragasztó 3 hónapig) használhatóak.
– Mielőtt visszacsavarod a kupakot a ragasztóra, jól tisztítsd meg a ragasztó csőrét. Vigyázz, hogy szálmentes tisztítót használj, idegen anyag ne jusson a ragasztóba.
– Használat előtt mindig jól rázd fel a ragasztót, vagy használj elektromos szempilla ragasztó rázó készüléket.

Mikor tudod, hogy tökéletes ragasztód van?

– Gyorsan és kényelmesen tudod építeni a szempillákat, nem kell sokat várnod a ragasztó kötéséig és nem is túl gyors a ragasztó a tempódhoz.
– Gazdaságosan tudsz dolgozni, a ragasztó nem nyúlik, nem sűrűsödik be, nem köt be idő előtt.
– Nem kell stresszelned, hogy milyen hőmérséklet és pára uralkodik holnap a szalonodban, ugyanis az 1-2 darab jól kiválasztott műszempilla ragasztóddal mindenre fel vagy készülve.
– A vendégeid imádják a munkádat, tartós szetteket építesz, amik 3-4 hét után is gyönyörűen mutatnak.