Dreamlashes barna műszempillák

A természetes és elegáns megjelenésért válassz a Dreamlashes barna műszempillák széles kínálatából. Barna műszempilla tálcáinkat, a fekete műszempilláinkhoz hasonlóan, későn elvékonyodó, szorosan rakott, dús pillasor jellemzi. A gondosan összeállított 16 és 22 soros kiszerelések több ívben, mix méretben állnak rendelkezésre. Műszempilláink tervezésénél az élénk színek mellett a legfőbb szempont a gyors és könnyű fanolás volt. Ha barna műszempillát keresel, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes árnyalatot.

Dreamlashes barna műszempillák specifikációi:

– A Dreamlashes barna műszempillák a barna több árnyalatában is elérhetőek.
– A műszempillák alja fóliával bevont, így könnyen áthelyezhető, nem szakad, nem tépődik, nem hagy nyomot a palettán.
– A kézzel készített sorok telítettsége és a hibásszál mentesség fokozottan ellenőrzött, a méretek és ívek egységesek és pontosak.
– A barna műszempilláink átlátszó és narancssárga ragasztócsíkkal készültek.
– A ragasztócsík 8 mm-es hosszúságig 2 mm széles, 9 mm-es hosszúságtól 3 mm széles.
– 16 és 22 soros, rendkívül gazdaságos kiszerelések.
– A barna műszempillák vastagsága: 0.07 mm
– A rendelkezésre álló ívek: C, CC, L, L2, LD, M
– 16 soros mix tálca méretek: 6-12: 1x6mm, 2x7mm, 3x8mm, 3x9mm, 3x10mm, 2x11mm, 2x12mm
– 22 soros mix tálca méretek: 5-13: 1x5mm, 2x6mm, 2x7mm, 3x8mm, 4x9mm, 4x10mm, 3x11mm, 2x12mm, 1x13mm
– A rendelkezésre álló barna árnyalatokat, és a különböző árnyalatokhoz tartozó íveket folyamatosan bővítjük.

Mikor válassz barna műszempillát?

Barna műszempilláink akkor lehetnek kiváló választás, amikor természetesebb, visszafogottabb hatást szeretnénk elérni a vendég szempilláin. Van néhány olyan helyzet, amikor a barna műszempilláink különösen ajánlottak lehetnek:

– Különleges szemszínű vendégek esetén a barna műszempillák sok esetben jobban kiemelik a szem árnyalatát mint az élénk fekete műszempillák.

-Világos, szőkés, vöröses hajú vendégek esetén a barna műszempilla különösen jó választás. A Dreamlashes barna műszempillái között bármilyen világos hajszínre találsz egy tökéletes barna árnyalatot.

-Az idősebb vendégek természetes műszempillái legtöbbször már nem olyan sűrűek és nem elég erős árnyalatúak, tehát egy fekete műszempilla túl soknak bizonyulhat. Ritkább és világosabb természetes pillák esetén tehát erősen ajánlott a barna műszempilla használata.

-Ha versenyre készülsz, a fenti irányelveket mindenképpen ajánlatos figyelembe venned. Próbálhatod továbbá a barna színeket kombinálnod, ugyanis több szín használata legtöbbször plusz pontot jelent.

Milyen műszempilla ragasztóval dolgozz barna szettek esetén?

Ha szeretnéd, hogy az épített szempilla kicsit „ombrés” hatású legyen, vagy sötétebb barna műszempillával dolgozol, akkor használhatsz fekete műszempilla ragasztót (Dreamlashes Carbon műszempilla ragasztó, Dreamlashes Shadow műszempilla ragasztó). Ha nagyon világos hajú modelled/vendéged van, akkor világosabb barna műszempillát fogsz használni és ajánlott átlátszó műszempilla ragasztóval dolgoznod (Dreamlashes UV műszempilla ragasztó, Dreamlashes Ice műszempilla ragasztó)