Dreamlashes műszempillák

Ha kiváló minőségű, könnyen fanolható, természetes hatású, későn elvékonyodó, dúsan rakott műszempillát keresel, akkor válassz a Dreamlashes műszempillák széles kínálatából. A gondosan összeállított 16 és 22 soros kiszerelések többféle ívben, méretben, vastagságban és színben állnak rendelkezésedre.

Mitől különlegesek a Dreamlashes műszempillák?

– Minden műszempillánkról elmondható, hogy a legnagyobb gondossággal és odafigyeléssel lettek összeállítva, minőségüket folyamatosan ellenőrizzük.
– Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a vásárlói igényekhez mérten. Ha valamit hiányolsz a kínálatból vedd fel velünk a kapcsolatot!
– Folyton keressük a lehetőségeket a fejlesztésre, hogy naprakészek legyünk az új trendekkel és anyagokkal a vásárlóink teljes elégedettsége érdekében.
– A műszempillák alja fóliával bevont, így könnyen áthelyezhető, nem szakad, nem tépődik, nem hagy nyomot a palettán.
– A kézzel készített sorok telítettsége és a hibásszál mentessége fokozottan ellenőrzött, a méretek és ívek egységesek és pontosak.
– A ragasztócsík 8 mm-es hosszúságig 2 mm széles, 9 mm-es hosszúságtól 3 mm széles.
– 16 és 22 soros, rendkívül gazdaságos kiszereléseket forgalmazunk.

Hogyan válassz műszempillát, műszempilla gyártót?

Ha kezdőként műszempilla vásárlás előtt állsz, vagy nem vagy megelégedve a jelenleg használt termékeiddel, akkor az alábbi tanácsokat célszerű lehet megfontolnod amikor új műszempilla gyártót keresel:

1. Próbáld ki! A legegyszerűbb és legbiztosabb ha veszel egy mix tárcát és összehasonlítod más márka termékeivel.

2. Ellenőrizd a választékot! Győződj meg róla, hogy a választott gyártónál minden általad használt ívben, színben és méretben rendelkezésre állnak a műszempillák. A különböző gyártók termékei között nagy különbségek lehetnek, így azokat mixelni nem ajánlott és sokszor nem is lehetséges.

3. Fejleszd magad! Ha már kipróbáltál 10-15 márkát és még mindig nehezen megy a munka, elképzelhető, hogy hiányos a tudásod. A megfelelő technika és elméleti tudás megszerzése sok időbe telhet, azonban egy igazán jó műszempilla képzéssel és kiváló termékekkel nagyban megkönnyítheted a dolgodat. Soha ne sajnáld a pénzt képezni magad, ugyanis a saját magadba fektetett pénz hosszú távon biztosan megtérül.

Mikor lehetsz biztos benne, hogy tökéletes műszempillát használsz?

– Tempósan tudsz haladni a fanolással, a tape nem ragad túlságosan és nem is hullik le róla a műszempilla.
– Bármilyen technikával is dolgozol, a tálcás műszempillád mindig jól használható.
– A választott műszempillád minden szükséges ívben és méretben rendelkezésre áll, bármilyen effektet vagy stylingot építesz.
– A vendégeid imádják az általad épített szetteket és az élénk színeket.