Dreamlashes műszempilla applikáló és izoláló csipeszek

Szempillaépítőként neked is elengedhetetlen eszközeid a csipeszek. A Dreamlashes szempillacsipeszek nem csak gyönyörűek, de kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, hogy tartósak maradjanak. Az ergonomikus kialakításuk lehetővé teszi a precíz, pontos és gyors munkavégzést.

Hogyan válaszd ki magadnak a tökéletes volume csipeszt?

– Minden volume csipesz esetén a legfontosabb szempont a tökéletes, hézagmentes záródás, amit minden csipeszünk feladását megelőzően, csomagoláskor szigorúan ellenőrzünk.

– Fontos szempont a csipeszeknél a megfelelően beállított szorítás erőssége. A csipeszek nem lehetnek se túl könnyen, se túl nehezen záródóak. A szempilla stylistnak éreznie kell a csipeszt, azonban ha túl merev csipesszel dolgozol az izületeid hamar elfáradhatnak.

– A harmadik szempont a volume fej kialakítása, ami minden műszempilla építő szakembernek egyedi lehet. A Dreamlashes volume csipeszek folyamatosan bővölő kínálatát úgy terveztük, hogy minden műszempillás megtalálja a számára tökéletesen kézre álló szerelemcsipeszét. Csipeszeink különböző hosszú és vastagságú fejjel állnak rendelkezésre, a fejek felületképzése gyémántporos, bordázott és sima kivitelben is választható.

– Bordázott vagy sima markolat? A bordázott markolatú csipeszek garantáltan kielégítik a csúszásgátlási szempontot, valamint megmutatják, hogy hol a legjobb a csipeszeket szorítani szempilla építéskor. A sima markolatú csipeszeinket a haladóbb, kevésbé izzadós vagy érzékenyebb ujjbegyű stylistoknak ajánljuk.

– Csipeszeink ellenőrzötten ugyanúgy felveszik az 1D-2D fanokat mint a magasabb 3D-6D, 7D-8D fanokat, így bármilyen volume technikát alkalmazol, a Dreamlashes csipeszek választásakor nem tudsz mellé nyúlni.

Hogyan válaszd ki magadnak a megfelelő izoláló csipeszt?

– Az izoláló csipeszeknél az elsődleges szempont a könnyű és megfelelő záródás, amit minden esetben ellenőrzünk.

– A csipeszek nem nyílhatnak túl nagyra, hiszen az izolált szálak visszacsúsznának.

– A megfelő hegyesség izoláláskor elengedhetetlen, azonban a kiválasztott és kézre álló forma mindenkinek egyedi és különböző lehet.

Ingyenes cserecsipesz lehetőség!

Minden egyes Dreamlashes csipesz szigorú ellenőrzésen esik keresztül feladás előtt, így a tökéletes záródás és használhatóság biztosan garantált. Előfordul azonban, hogy valakinek a kiválaszott csipesz nem áll a kezére, nem elég vastag, hosszú, nehéz, stb. Erre az esetre lehetőséget biztosítunk egyszeri csere lehetőségére, aminek a pontos részleteiről e-mailben tájékoztatunk. Cserecsipesz igénylésekor csak vedd fel velünk a kapcsolatot a linken lévő elérhetőségek valamelyikén.

Hogyan tartsd tisztán a csipeszeidet?

A csipeszekre hosszas használat következtével a műszempilla ragasztó ráragad, ami lassítja és nehezíti a szakemberek munkáját. A csipeszek tisztításához használd a Dreamlashes csipesztisztító folyadékunkat, hogy csipeszeid mindig tű pontosak és könnyen kezelhetőek legyenek.

Mikor tudod, hogy tökéletes csipeszed van?

– Gyorsan és kényelmesen tudod építeni a műszempillákat

– Nem fájdul meg a kezed hosszas használat után sem

– Magabiztosan tudsz applikálni és izolálni

– Olyan érzés, mintha a csipeszed a kezed része lenne!