Dreamlashes Promade műszempillák

A Dreamlashes kiváló minőségű, pigmentált koreai PBT szálakból készített, hőillesztéses technológiával előre fanolt, promade műszempillák különösen meggyorsítják és könnyítik a munkádat. A 40 soros tálcák rengeteg fant rejtenek, ezért renkdívül gazdaságosak. Azáltal, hogy nem kell a fanolással foglalkozni, rengeteg időt és energiát tudsz spórolni. A Promade pillákat különösen ajánljuk kezdő szempilla stylistok részére, akik még nem elég gyakorlottak a volume fanok kialakításában, vagy még egyáltalán nem vettek részt volume szempilla tanfolyamon. A Promade technika jó választás lehet azoknak is akik kézfájósak a fanolástól. Az előre készített fanok felvétele egyszerű és gyors, nem terheli le a kézfejet.

Dreamlashes Promade pillák specifikációi:

– A promade pillák a lehető leggazdaságosabb, extra nagy kiszerelésekben állnak rendelkezésre.
– A promade műszempillák alja fóliával bevont.
– A kézzel készített fanok nyitottsága és a hibásszál mentessége fokozottan ellenőrzött, a méretek és ívek egységesek és pontosak.
– A nagytálcás kiszerelések 40 sorosak, rendkívül gazdaságosak.
– A promade műszempillák átlátszó ragasztócsíkkal rendelkeznek.
– A promade műszempilláink vastagsága a volume (D-k) alapján változik
– A rendelkezésre álló ívek: C, CC, D, M
– 40 soros mix tálca méretek: 6-12: 4x6mm, 4x7mm, 6x8mm, 8x9mm, 8x10mm, 8x11mm, 2x12mm
– A rendelkezésre álló íveket, méreteket és kombinációkat folyamatosan bővítjük.

Milyen ragasztóval dolgozz Promade pillák esetén?

Fekete promade műszempillához bármilyen Dreamlashes műszempilla ragasztó megfelelő lehet, ami a technikádhoz, szalon körülményeidhez és szakmai tapasztalataidhoz tökéletesen illeszkedik. A Dreamlashes Carbon és a Dreamlashes Shadow műszempilla ragasztók vagy a kimondottan haladókra és profikra tervezett Dreamlashes Master ragasztó mind kiváló választás lehet. Ha UV technikával dolgozol, akkor a Dreamlashes UV műszempilla ragasztó lesz a tökéletes választás.